HTC încearcă să fure din cota de piaţă a rivalilor cu noul One M9

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 martie 2015 135 afişări

Cei de la HTC şi-au concentrat toată atenţia pe lansarea noii versiuni a modelului One, M9. Având în vedere că One M9 va intra pe piaţă odată cu Galaxy S6 şi alte modele lansate în cadrul MWC, competiţia se anunţă una acerbă.

Bogdan Angheluţă, WMC Barcelona


Din punct de vedere al design-ului, M9 urmează linia trasată încă din 2013, atunci când compania a prezentat modelul M7. Smartphone-ul va putea fi cumpărat în nuanţe de auriu, gri sau chiar roz.

Din punct de vedere al camerei, HTC a renunţat la tradiţional sistem "ultrapixel" şi a ales o cameră de 20 de megapixeli, care aduce o calitate mult superioară a pozelor. Camera frontală a rămas însă la fel ca cea folosită la modelele mai vechi, lucru criticat de mai mulţi analişti.

Telefonul are un display de 5 inchi full HD, iar sistemul de operare Sense, dezvoltat de HTC, a fost upgradat la versiunea 7.

Compania a mai lansat şi mai multe accesorii, printre care se numără şi HTC Grip, o brăţară inteligentă destinată celor pasionaţi de sport. Gadgetul este realizat în parteneriat cu firma americană Under Armour, devenită recent cunoscută datorită contractului cu jucătorul de tenis Andy Murray. Brăţara funcţionează cu orice dispozitiv care rulează Sense, Android sau iOS.

World Mobile Congress, cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei mobile, a început luni la Barcelona. La World Mobile Congress participă 2.000 de expozanţi şi alţi aproape 10.000 de participanţi.

Printre momentele de interes se numără lansările Samsung S6, Nokia Lumia sau HTC One M9. Ca în fiecare an, numeroase personalităţi vor ţine discursuri şi vor participa la conferinţe, cel mai important nume de anul acesta fiind Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook.

Congresul de la Barcelona este cel mai mare eveniment de profil, fiind organizat de GSMA în parteneriat cu producători recunoscuţi pe plan internaţional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/htc-incearca-sa-fure-din-cota-de-piata-a-rivalilor-cu-noul-one-m9-13922233
13922233
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.