Euro s-a apreciat faţă de dolar pe fondul turbulenţelor din SUA, leul a rămas stabil sub pragul 4,65

Postat la 06 februarie 2018 112 afişări

Moneda europeană se apreciază, marţi, cu până la un punct procentual faţă de dolarul american, pe fondul scăderilor de pe pieţele din SUA şi Asia, în timp ce leul românesc se menţine sub plafonul de 4,65 lei/euro.

Euro s-a apreciat faţă de dolar pe fondul turbulenţelor din SUA, leul a rămas stabil sub pragul 4,65

Cotaţia oficială afişată marţi de Banca Naţională a României este 4,6423 lei/euro, sub plafonul de 4,65 pe care îl depăşise săptămînile trecute, chiar dacă pe pieţele internaţionale se consemnează turbulenţe severe.

Dolarul american este cotat la 3,74 lei, în linie cu evoluţiile din ultimele zile.

Faţă de dolarul american, moneda europeană s-a apreciat la cotaţia de 1,23-1,24 euro/USD, după ce în ultimele zile principalii indici ai pieţelor financiare de peste Ocean au avut corecţii de până la 10 puncte procentuale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.