Emil Boc: Cei doi foşti consilieri au fost angajaţi la Romatsa conform procedurilor legale

Postat la 31 martie 2014 72 afişări

Fostul premier Emil Boc afirmă, referitor la cei doi foşti consilieri ai săi care apoi au fost angajaţi la Romatsa, că, din câte ştie, aceştia au fost angajaţi conform procedurilor legale, lucrând la servicii administrative.

Emil Boc: Cei doi foşti consilieri au fost angajaţi la Romatsa conform procedurilor legale

 Emil Boc, care este primar al municipiului Cluj-Napoca, a declarat, luni, într-o întâlnire cu presa, că angajările au respectat procedurile legale.

"Din câte ştiu, au fost angajaţi potrivit procedurilor legale, salariile bănuiesc că sunt salariile pe care le au toţi cei de la Romatsa, ştiu că era o structură autofinanţată, cu regim, din câte cred eu, special. Cât timp am lucrat cu ei şi-au făcut datoria, din câte ştiu nu lucrează şi nu au avut nicio tangenţă cu securitatea zborurilor sau cu aşa ceva, lucrând la serviciile suport, ceva servicii administrative, atât pot să vă spun", a afirmat Emil Boc.

Întrebat de jurnalişti dacă a intervenit pentru ei sau i-a recomandat în vreun fel, Emil Boc a răspuns: "Nici într-un caz".

De asemenea, Boc a fost întrebat dacă unul dintre ei a lucrat ca şofer.

Cititi mai multe pe www.meidafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/emil-boc-cei-doi-fosti-consilieri-au-fost-angajati-la-romatsa-conform-procedurilor-legale-12367512
12367512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.