Elon Musk a avut gemeni anul trecut cu unul dintre directorii săi de top - Business Insider

Autor: Dorin Oancea Postat la 07 iulie 2022 436 afişări

Directorul executiv al Tesla Inc, Elon Musk, şi Shivon Zilis, un director executiv de top la Neuralink, start-up-ul său de cipuri cerebrale, au avut gemeni în noiembrie 2021, a relatat Business Insider, citată de Reuters.

Elon Musk a avut gemeni anul trecut cu unul dintre directorii săi de top - Business Insider

În aprilie, Musk şi Zilis au depus o solicitare pentru a schimba numele gemenilor pentru a "avea numele de familie al tatălui lor" şi a conţine numele de familie al mamei lor ca parte a numelui de mijloc, a precizat raportul, citând documente judiciare.

O lună mai târziu, un judecător din Texas a aprobat petiţia, a adăugat raportul.

Un rezumat al dosarului instanţei de pe serviciul de cercetare juridică Westlaw a arătat că un judecător a semnat un "Ordin de schimbare a numelor mai multor copii" la 11 mai, după ce cererea de schimbare a numelui de la Musk şi Zilis a fost făcută la 25 aprilie anul acesta.

Raportul a precizat, fără a cita vreo sursă, că Zillis este una dintre persoanele pe care Musk le-ar putea numi la conducerea Twitter după finalizarea tranzacţiei sale de 44 de miliarde de dolari.

Zilis, în vârstă de 36 de ani, este identificată pe profilul său de pe LinkedIn ca director de operaţiuni şi proiecte speciale la Neuralink, care este cofondată şi prezidată de Musk, în vârstă de 51 de ani. Ea a început să lucreze la această companie în mai 2017, în aceeaşi lună în care a fost numită director de proiect în domeniul inteligenţei artificiale la Tesla, unde a lucrat până în 2019.

De asemenea, este membră a consiliului de administraţie al firmei de cercetare în domeniul inteligenţei artificiale OpenAI, care a fost cofondată de Musk, potrivit profilului ei de pe LinkedIn.

Vestea sosirii gemenilor aduce numărul total de copii ai lui Musk la nouă. Musk are doi copii cu cântăreaţa canadiană Grimes, iar alţi cinci copii cu fosta sa soţie, scriitoarea canadiană Justine Wilson.

Musk şi Grimes au avut cel de-al doilea copil cu ajutorul unei mame surogat în decembrie. Miliardarul a declarat că el şi Grimes sunt "semi-separaţi", potrivit unui raport realizat de Page Six în luna septembrie a anului trecut.

Musk şi Zilis nu au răspuns imediat la solicitarea Reuters de a face comentarii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musk,
gemeni,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.