Elena Băsescu acuză TVR că renunţă la transmiterea meciurilor naţionale, dar banii ajung la cântăreţii PSD

Postat la 18 noiembrie 2013 47 afişări

Europarlamentarul PDL Elena Băsescu acuză TVR că a renunţat, în numele austerităţii, la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale, dar are fonduri suficiente pentru "cântăreţii PSD", ea menţionând că deputatul Mihai Sturzu va fi plătit cu 140.000 de euro pentru a realiza o emisiune.

Elena Băsescu acuză TVR că renunţă la transmiterea meciurilor naţionale, dar banii ajung la cântăreţii PSD

 "Toată lumea ştie că TVR se află într-un impas financiar îngrozitor sub înalt patronajul lui Claudiu Săftoiu. Se fac disponibilizări şi se renunţă la emisiuni consacrate care aduceau un minimum de rating: totul în sprijinul ideii de a «repune pe picioare» televiziunea publică. În numele austerităţii televizuale, s-a renunţat chiar şi la transmiterea meciurilor de fotbal ale echipei naţionale", notează, pe blog, ElElena Băsescu

Aceasta reaminteşte că şi "distinsul premier" a declarat, joi seară, că i se pare "inadmisibil" ca TVR să nu transmită meciul (România-Grecia, de vineri - n.r.), el adăugând: "O să ne uităm la RomâniaTv".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/elena-basescu-acuza-tvr-ca-renunta-la-transmiterea-meciurilor-nationale-dar-banii-ajung-la-cantaretii-psd-11703505
11703505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.