Raiffeisen negociază vânzarea băncii pe care o deţine în Ucraina

Postat la 18 noiembrie 2013 32 afişări

Raiffeisen Bank International (RBI), prezentă şi în România, negociază vânzarea diviziei din Ucraina, a declarat directorul general, Karl Sevelda, în contextul planurilor de a obţine două miliarde de euro pentru a restitui un ajutor de stat şi pentru a respecta cerinţele privind capitalul.

Raiffeisen negociază vânzarea băncii pe care o deţine în Ucraina

 "Testăm permanent piaţa şi, normal, derulăm şi negocieri, însă vom decide la momentul potrivit. (...) Bineînţeles, unele pieţe sunt sub o supraveghere specială", a declarat Sevelda jurnaliştilor austrieci în timpul unui eveniment organizat la Bucureşti.

Raiffeisen primeşte "tot timpul" întrebări din partea investitorilor interesţi de achiziţia subsidiarei ucrainene Aval, a adăugat Sevelda.

Publicaţia americană Forbes a scris recent că există doi posibili cumpărători pentru preluarea Aval, care anul trecut a obţinut un profit de 33 de milioane de euro. Raiffeisen a cumpărat banca în 2005, pentru 1,05 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-negociaza-vanzarea-bancii-pe-care-o-detine-in-ucraina-11703254
11703254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.