Două titluri într-o zi pentru Simona Halep! Performanţă ISTORICĂ a sportivei din Constanţa

Postat la 06 ianuarie 2018 468 afişări

Simona Halep (România, 1 WTA) este noua campioană a turneului International de la Shenzhen (China)! Simona s-a impus sâmbătă într-o finală atipică, mutată din cauza ploii într-o sală fără spectatori, scor 6-1, 2-6, 6-0 în faţa campioanei en-titre Katerina Siniakova (Cehia, 43 WTA).

Două titluri într-o zi pentru Simona Halep! Performanţă ISTORICĂ a sportivei din Constanţa

Liderul WTA reuşeşte o "dublă" istorică şi se impune şi în proba de dublu a turneului de la Shenzhen, alături de Irina Begu! După ce a învins-o pe Katerina Siniakova în finala de simplu, Simona a răpus-o pe cehoaică şi la dublu. Echipa "Sirina" a reuşit o revenire de zile mari: Halep şi Begu au cedat primul act cu 6-1, dar le-au câştigat pe următoarele două cu 6-1, respectiv 10-8. Simona cucereşte primul titlu de dublu şi al 17-lea al carierei, în timp ce Irina triumfă pentru a 7-a oară în această probă.

 

Citiţi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.