Două mărci româneşti dezvoltă împreună un produs inedit. Cum arată şi cât costă cămăşile ”Îmbracă-te la patru spiţe”

Postat la 25 octombrie 2016 659 afişări

Două mărci româneşti dezvoltă împreună un produs inedit. Cum arată şi cât costă cămăşile ”Îmbracă-te la patru spiţe”

Atelierele Pegas şi Braiconf se alătură şi lansează o colecţie de cămăşi funcţionale pentru biciclisti, sub numele ”Îmbracă-te la 4 spiţe”. Colecţia este formată din trei modele de cămăşi unisex. Potrivit reprezentanţilor companiilor, acestea sunt create pe baza unei combinaţii între utilitate şi stil. Pentru functionalitate, unele dintre modele au buzunare la spate, plasate în stilul jachetelor profesionale de ciclism, care te ajută să transporţi comod portofelul, cheile, ochelarii de soare sau orice altceva este important pentru tine zi de zi.

 “Special pentru experienţe pe bicicletă şi nu numai, ne-am gândit că benzile reflectorizante te vor ajuta să fii mai vizibil şi mai sigur în jungla urbană. Am pus benzi reflectorizante la îmbinarea mânecii cu umărul şi dacă ridici partea din spate a cămăşii peste zona lombară, vor ieşi la iveală alte două benzi reflectorizante,” explică Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

 Cămăşile pentru ciclişti au fost gândite să îmbine perfect aspectul de stil al unei cămăşi cu aspectul funcţional. Cămaşa este deosebit de versatilă, putând fi purtată şi în stilul unui rucsac: pe interior ai două bretele intersectate, putând astfel să transformi cămaşa într-un accesoriu comod şi dichisit, mai ales dacă vremea îţi joacă feste. 

 În fabrica din Brăila a fost creată o serie limitată de 300 de cămăşi, urmând ca de anul viitor să transformăm colecţia capsulă într-una de serie, aşteptările fiind să vindem un număr de peste 10. 000 de cămăşi. Preţurile pentru cămăşile colecţiei sunt de 297 de lei şi 327 de lei şi le puteţi găsi în magazinele Pegas şi în magazinele Braiconf din Bucureşti şi din oraşele Constanţa, Braşov, Timişoara, Cluj, Brăila şi Galaţi.

 După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ‘70-‘80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

 În octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergură. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

 Producătorul de cămăşi Braiconf Brăila (simbol bursier BRCR) este o companie românească listată, a cărei istorie a început în urmă cu 66 de ani. Deţine o reţea de 16 magazine în România în oraşe precum: Bucureşti, Brăila, Braşov, Constanţa, Craiova, Cluj, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Oradea şi Timişoara.  În curând, Braiconf va deschide în Bucureşti si un atelier de made to measure – Braiconf  Exclusive Tailoring. În fabrica de la Brăila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton în industria textilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.