Doly-Com a primit despăgubiri de 1,8 mil. euro

Autor: Ioana Matei Postat la 27 noiembrie 2013 302 afişări

Doly-Com, cel mai mare ambalator de carne proaspătă şi unul dintre cei mai importanţi producători de carne de vită din România, a primit în luna noiembrie o indemnizaţie în valoare de aproximativ 1,8 milioane euro de la asigurătorul Allianz-Tiriac în contul poliţei de asigurare de bunuri. Poliţa a fost intermediată de către Raiffeisen Broker de Asigurare-Reasigurare, care a oferit Doly-Com asistenţă în toate etapele de soluţionare a dosarului.

Doly-Com a primit despăgubiri de 1,8 mil. euro

În urma incendiului, compania a transferat producţia acoperită de unitatea din Tunari la fabrica din Botoşani, astfel încât fluxul de livrări către clienţi să fie menţinut.

”Rezolvarea favorabilă şi plata rapidă a despăgubirilor ne permite să continuăm planurile de creştere”, declară Iulian Căzăcuţ, directorul general Doly-Com şi fondator al companiei.

Doly-Com este o companie 100% autohtonă, cu sediul în Botoşani, care activează din 1997 în domeniul abatorizării şi procesării de carne. Compania deţine cea mai mare unitate de abatorizare de bovine şi cabaline şi este în prezent cel mai mare ambalator de carne proaspătă din România. Doly-Com operează o unitate de abatorizare în comuna Roma, judeţul Botoşani, cu o capacitate de sacrificare de 60.000 de capete pe an. 

De la înfiinţare, Doly-Com a investit peste 10 mil. euro în echipamente şi tehnologii, fiind primul producător care a introdus sistemul de trasabilitate a cărnii, înainte de implementarea obligativităţilor europene la nivel local; primul producător autohton care a introdus ambalarea în atmosferă controlată şi primul producător care a dezvoltat în România sistemul de maturare al cărnii de vită pentru obţinerea de produse premium, ”gourmet”.

Din 2005, compania exportă carne de vită pe pieţe europene şi internaţionale, precum Austria, Franţa, Olanda, Italia, Suedia, Germania şi ţări extra-comunitare. Pe plan local, Doly-Com îşi livrează produsele prin marile reţele de retail şi deţine trei branduri proprii, Kravys, Carpathian Beef şi Chef de Grill.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primire,
despagubiri,
asigurare
/actualitate/doly-com-a-primit-despagubiri-de-1-8-mil-euro-11725130
11725130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.