Dăncilă şi-a depus la BEC candidatura pentru Cotroceni. A strâns aproape 1.500.000 de semnături

Postat la 19 septembrie 2019 185 afişări

Dăncilă şi-a depus la BEC candidatura pentru Cotroceni. A strâns aproape 1.500.000 de semnături

Viorica Dăncilă şi-a depus, joi, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie. Liderul PSD a anunţat că a strâns aproape 1.500.000 de semnături.

„Vreau să le mulţumesc celor 1.436.836 de cetăţeni care au semnat pentru candidatura mea pentru alegerile prezidenţiale. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din întreaga ţară care s-au mobilizat pentru strângerea de semnături. Am convingerea că românii îşi doresc un altfel de preşedinte, un preşedinte care să iubească România şi să îi iubească pe români. Am convingerea că avem nevoie de echuilibru în această ţară. Avem nevoie de un preşedinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituţia şi care să aibă o relaţie interinstituţională corectă cu Guvernul şi Parlamentul. Avem nevoie de un preşedinte care să susţină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această ţară să nu îi mai fie teamă că pensia îi va fi tăiată şi nicio mamă să nu îi fie teamă că salariul îi va fi tăiat”, a declarat Viorica Dăncilă, la ieşirea din Biroul Electoral Central.

Liderul PSD a afirmat că dacă va ajunge preşedintele României ar avea în vedere şi activitatea guvernamentală, deoarece ar fi primul şef de stat care a deţinut şi funcţia de premier.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cotroceni,
candidatura,
semnaturi,
depunere,
bec

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.