Cutremur cu magnitudinea 4,1 în California

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 22 mai 2015 65 afişări

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 a avut loc joi noaptea la Napa Valley, în statul american California (vest), potrivit Institutului american de geofizică USGS, relatează USA Today în pagina electronică de vineri.

Seismul a fost localizat la aproximativ 15 kilometri nord de oraşul Napa, aproximativ 22 de kilometri nord-est de Sonoma şi 68 de kilometri vest-sud-vest de Sacramento, capitala statului, potrivit USGS. Cel mai apropiat oraş de epicentru - zece kilometri - este Yountville.

Angajaţi ai unui restaurant afirmă că seismul nu a afectat localul "prea puternic".

Un cutremur cu magnitudinea 6 a avut loc în august în această regiune viticolă, soldat cu aproximativ 300 de răniţi şi avarierea a peste 1.000 de clădiri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
CUTREMUR,
/actualitate/cutremur-cu-magnitudinea-4-1-in-california-14314287
14314287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.