Iohannis: Mi-am propus să promulg legea de dublare a alocaţiilor pe 1 iunie

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 21 mai 2015 148 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, înainte de plecarea la Riga, că şi-a propus să promulge legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii pe 1 iunie, dacă ajunge în timp util la Cotroceni.

”Sincer, mi-am propus să o promulg pe 1 iunie, dacă ajunge în timp util, sigur”, a declarat şeful statului, întrebat dacă va promulga imediat legea care prevede dublarea alocaţiilor pentru copii, care a fost adoptată miercuri de Camera Deputaţilor.

Klaus Iohannis a precizat că a avut, miercuri, o discuţie cu premierul Victor Ponta, la Palatul Cotroceni, în care a discutat despre legea care prevede dublarea alocaţiilor.

”Pot să repet, este un lucru bun că alocaţia pentru copii a fost dublată”, a spus şeful statului.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanţa de urgenţă 65/2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IOHANNIS,
ALOCAŢII,
/actualitate/iohannis-mi-am-propus-sa-promulg-legea-de-dublare-a-alocatiilor-pe-1-iunie-14310982
14310982
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.