Cum poţi să obţii un post la palatul Buckingham şi cât poţi să câştigi ca angajat al Reginei Elizabeth a II-a

Postat la 05 februarie 2019 154 afişări

Regina Elizabeth a II-a îşi caută un nou majordom pentru palatul Buckingham din Londra, însă salariul pe care îl oferă este unul modest, potrivit ibtimes.com.

Cum poţi să obţii un post la palatul Buckingham şi cât poţi să câştigi ca angajat al Reginei Elizabeth a II-a

Candidaţii trebuie să treacă un examen în care îşi vor dovedi calităţile de majordom.

Viitorul angajat va lucra în principal la palatul Buckingham, dar va călători alături de regină şi la celelalte reşedinţe ale sale, precum castelul din Balmoral.

Anunţul de angajare, valabil până pe 17 februarie, a fost publicat pe site-ul casei regale şi în acesta se specifică faptul că majordomul va trebui "să lucreze la standarde înalte".

Noul angajat, care, printre altele, va asista la evenimente variate, de la mese oficiale şi recepţii la dineuri de stat, va fi sprijinit în formarea sa ca majordom.

Ceea ce i se cere noului angajat este, pe lângă amabilitate, capacitatea de a controla situaţiile dificile care pot apărea.

Salariul oferit este de aproximativ 26.000 de lire sterline pe an - include şi contribuţia de 15% a angajatorului la fondul de pensii, alte beneficii, cazare şi masă -, unul modest, în condiţiile în care un salariul mediu în Marea Britanie ajunge la 30.000 de lire sterline anual.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina elizabeth,
salariu,
candidati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.