A vrut să îşi oblige patronii să îi plătească DAUNE, dar s-a ales cu dosar penal. Este revoltător ce a făcut bărbatul la locul de muncă | VIDEO

Postat la 05 februarie 2019 102 afişări

Un bărbat din Statele Unite este acuzat că a aruncat gheaţă pe podea şi s-a prefăcut că alunecă, pentru a cere despăgubiri angajatorului, relatează postul de ştiri NBC.

A vrut să îşi oblige patronii să îi plătească DAUNE, dar s-a ales cu dosar penal. Este revoltător ce a făcut bărbatul la locul de muncă | VIDEO

Departamentul de poliţie din Middlesex, New Jersey susţine că Alexander Goldinsky, în vârstă de 57 de ani, se afla în timpul serviciului la o întreprindere locală atunci când incidentul a fost surprins de camerele de filmat. Filmarea arată cum Goldinsky aruncă nişte cuburi de gheaţă pe podea şi se aranjează „cu grijă” pentru a aluneca. Acesta aşteaptă apoi să fie descoperit.

Reprezentanţii poliţiei spun că Goldinsky a depus o cerere falsă de despăgubire pentru „o călătorie” cu ambulanţa şi tratament la un spital local.

„Cererile false de despăgubiri afectează pe toată lumea iar noi promitem că vom cerceta pe toţi cei care manipulează sistemul”, declară procurorul Andrew C. Carey.

Purtătorul de cuvânt al procurorului adaugă că Goldinsky este cercetat pentru fraudă şi furt prin înşelăciune.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barbat,
alegere,
daune,
dosar penal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.