Cum arată vila de la malul mării a Simonei Halep! Proprietatea de lux valorează aproximativ 700.000 de euro

Postat la 15 mai 2018 28413 afişări

Este numărul 1 în lumea tenisului şi după 18 turnee are o avere estimată la 20-22 de milioane de euro.

Cum arată vila de la malul mării a Simonei Halep! Proprietatea de lux valorează aproximativ 700.000 de euro

Deşi ar putea să trăiască în orice colţ din lume, Simona Halep a declarat că îşi doreşte să locuiască în Constanţa, orasul ei natal. Simona şi-a ridicat, în ultimii doi ani, o vilă cochetă, într-o zonă liniştită a celei mai mari localităţi de pe litoral.

Lucrările casei au început în luna august 2015 şi s-au finalizat la finalul verii, în 2017. Finisajele, mobilatul şi curăţenia generală au mai durat câteva luni, vila corespunzând abia acum viziunii proprietarei.

Simona are curtea plina de flori şi de pomi, iar terasele sunt, la fel, pavoazate cu ghivece cu plante. Proprietatea tenismenei valorează în jur de 700.000 de euro. 

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.