Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a împlinit 34 de ani. El a câştigat în medie 6 milioane de dolari în fiecare zi din viaţa lui

Autor: Alex Ciutacu Postat la 16 mai 2018 182 afişări

Mark Zuckerberg, care a fondat reţeaua socială Facebook, a împlinit 34 de ani ieri, iar în ultimii doi ani compania pe care a fondat-o se confruntă cu cea mai dificilă perioadă din istoria sa, fiind pusă sub scrutinul utilizatorilor în urma scandalului legat de privacy, potrivit CNBC.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a împlinit 34 de ani. El a câştigat în medie 6 milioane de dolari în fiecare zi din viaţa lui

Datorită faptului că a pus bazele companiei în timpul facultăţii, acesta a reuşit deja să strângă o avere masivă, în ciuda vârstei sale. Averea lui netă ajunge la 74 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, ceea ce înseamnă că a câştigat în medie 5,97 de milioane de dolari pe zi.

Din acest punct de vedere, Zuckerberg este al doilea om din lume, după fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a cărui avere de 132 de miliarde de dolari se traduce în 6,8 milioane de doalri în medie în fiecare zi din viaţa lui.

Citeste continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.