Cum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tron

Postat la 11 decembrie 2017 14538 afişări

Dacă principele Nicolae a fost în ultima vreme în centrul atenţiei, despre o altă nepoată a regelui se ştiu extrem de puţine lucruri.

Cum arată nepoata de 18 ani a Regelui Mihai. Se află pe lista succesiunii la tron

De altfel tanara de doar 18 ani nici nu a venit in Romania decat de putine ori, iar in public nu a fost vazuta de prea multe ori. Ea a participat insa in august 2016 la inmormantarea bunicii sale, Regina Ana. Desi a stat in rand cu celelalte rude, putina lume a stiut cine e exact tanara imbracata complet in negru.

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix este fiica Principesei Sofia, a patra fiica a Reginei Ana si a Regelui Mihai. Nascuta in Franta, in urma casatoriei Principesei Sofia cu Alain Biarneix, tanara nu are si titlul de principesa, in schimp se afla pe lista succesiunii la tron, imediat dupa mama sa. Elisabeta, care a implinit 18 ani pe 15 august, locuieste in Franta, unde si studiaza .Principesa si-a numit fiica dupa doua regine ale Romaniei, Regina Elisabeta si Regina Maria.

Casatoria dintre Principesa Sofia si Alain Biarneix a fost incheiata fara acordul Regelui Mihai. Alain Biarneix pretindea ca este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale şi Regale de Habsburg si şi-a inventat supranumele si titlul de Principe Michel de Laufenburg, lucru descoperit cativa ani mai tarziu. La scurt timp, Principesa Sofia s-a despartit, iar micuta Elisabeta a ramas cu mama sa.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.