Cum arată cel mai bine plătită femeie gamer din lume - GALERIE FOTO

Postat la 21 ianuarie 2017 101 afişări

Cum arată cel mai bine plătită femeie gamer din lume - GALERIE FOTO

Katherine Gunn se află în topul celor mai bine plătite gameriţe conform Cărţii Recordurilor. Aceasta a luat parte la diferite turnee de jocuri video precum Dead or Alive 4 sau Halo: Reach, iar la ultimul turneu la care a participat, Kat a reuşit să câştige marele premiu în valoare de 100.000$. Acest lucru s-a întâmplat  în anul 2010, în California, Statele Unite, în cadrul competiţiei World Cyber Games.

Katherine este cea mai bună prezenţă feminină în lumea jocurilor video, reuşind să aibă câştiguri de peste 122.000$. De asemenea, Kat a devenit imaginea unui joc video pentru femei, pentru că nicio altă femeie nu a reuşit să fie specializată în jocul Halo aşa cum este ea.

De-a lungul anilor a fost la 3 turnee de gaming, dintre care a reuşit să câştige doar unul dintre ele. Numele cu care joacă este Mystik, Kat sau Mysticism.

VEZI AICI GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.