Proteste de proporţii anti-Trump la New York şi Washington: Altercaţii cu susţinătorii preşedintelui-ales

Postat la 20 ianuarie 2017 127 afişări

Un amplu protest anti-Trump, la care au participat mii de persoane, inclusiv o serie de celebrităţi precum Robert de Niro, Alec Baldwin, Michael Moore ori Cher, s-a desfăşurat joi noaptea la New York,cu doar câteva ore înainte de ceremonia de învestire a noului preşedinte,relatează postul France 24.

Proteste de proporţii anti-Trump la New York şi Washington: Altercaţii cu susţinătorii preşedintelui-ales

UPDATE 10:45 Altercaţii între protestatarii anti-Trump şi susţinătorii preşedintelui-ales, la Washington

Mai mulţi protestatari anti-Trump s-au strâns în faţa clădirii National Press Club din centrul Washingtonului, unde avea loc un eveniment la care participau susţinătorii preşedintelui-ales, poliţia fiind nevoită să intervină din cauza altrecaţiilor între cele două părţi, relatează The Associated Press.

Susţinătorii preşedintelui-ales participau la DeploraBall, numele evenimentului făcând referire la o afirmaţie făcută de Hillary Clinton în timpul campaniei electorale, care a descris o mare parte din simpatizanţii lui Trump ca fiind "deplorabili".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.