Hong Kong şi Mumbai se numără printre cele mai scumpe oraşe la capitolul locuinţe de cumpărat

Postat la 19 ianuarie 2017 81 afişări

Cele mai scumpe locuinţe sunt în oraşele din Asia, precum Hong Kong şi Mumbai, în ciuda informaţiilor potrivit cărora Londra şi New York ar avea cele mai scumpe spaţii de locuit, scrie Bloomberg.

Hong Kong şi Mumbai se numără printre cele mai scumpe oraşe la capitolul locuinţe de cumpărat

În Hong Kong, Mumbai, Beijing şi Shanghai durează mai mult de 30 de ani pentru o familie cu venitul mediu local să cumpere un apartament de 90 de metri pătraţi, potrivit unei analize privind raportul dintre veniturile cetăţenilor şi preţurile imobilelor în lume, realizată de Oxford Economics.

„Ne aşteptăm ca preţul caselor să crească până la un nivel moderat în următorii ani, în Asia”, au scris economiştii Tianjie He şi Louis Kuijs în raportul citat de Bloomberg.

Rate scăzute ale dobânzilor din ultimul deceniu au dus la creşterea preţurilor caselor în lume, iar majorarea ratelor în Statele Unite şi în alte locuri va inversa tendinţa, scumpind creditele imobiliare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hong kong,
mumbai,
locuinte,
cumparare,
asia,
bloomberg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.