Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, de 35.000 de euro lunar, a fost sistată

Postat la 20 ianuarie 2017 427 afişări

Cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din România, de 35.000 de euro, a fost sistată, după ce reprezentanţii ANAF nu au regăsit, la control, suma pe care beneficiarul din Sibiu a declarat-o şi în baza căreia s-a realizat decizia de impunere.

Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, de 35.000 de euro lunar, a fost sistată

Surse oficiale au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că în urma controlului efectuat, veniturile declarate şi impozitate pentru 2015 nu s-au găsit la un control amănunţit al ANAF, motiv pentru care s-a emis o altă decizie de impunere.

În baza noii decizii, reprezentanţii Agenţiei de Prestaţii Sociale Sibiu au oprit de la plată indemnizaţia.

Potrivit surselor citate, beneficiarul celei mai mari indemnizaţii ar fi declarat că a avut venituri de peste 2,6 milioane lei, i s-a emis decizie de impunere pentru impozit şi a şi plătit, însă, în urma controlului ANAF, s-a descoperit că acesta ar fi înregistrat, de fapt, pierdere fiscală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.