Consiliul Musulmanilor din Rusia: Grupul terorist Stat Islamic încalcă principiile mahomedane

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 aprilie 2015 515 afişări

Consiliul Musulmanilor din Rusia a stabilit că reţeaua teroristă Stat Islamic încalcă principiile de bază ale mahomedanismului, decizia fiind luată pe baza unui decret islamic (fatwa) al Comisiei Ulema, informează site-ul agenţiei TASS.

"Membrii Consiliului au utilizat Coranul, setul tradiţionat de reguli musulmane (Sunna) şi alte surse pentru a arăta că toate activităţile organizaţiei care se autonumeşte Stat Islamic - execuţiile publice şi celelalte atrocităţi - intră în contradicţie cu preceptele islamului", anunţă Consiliul Musulmanilor din Rusia.

"Participanţii la astfel de activităţi criminale merită pedeapsa cu moartea sau izolarea totală de societate", subliniază Consiliul Musulmanilor ruşi.

Reţeaua teroristă Stat Islamic deţine controlul asupra unor regiuni din nord-estul Siriei, din nord-vestul Irakului şi din Libia, unde a proclamat un "califat islamic".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
TERORISM,
/actualitate/consiliul-musulmanilor-din-rusia-grupul-terorist-stat-islamic-incalca-principiile-mahomedane-14101894
14101894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.