Ciolacu, lui Roman: Era suficient cuvântul meu că taxele anul viitor nu se vor mări

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 decembrie 2023 43 afişări

Premierul Marcel Ciolacu i-a spus, miercuri, liberalului Florin Roman, după aprobarea bugetului pentru 2024, că nu era nevoie de un amendament că anul viitor nu se vor mări taxele: „Era suficient cuvântul meu şi al preşedintelui dvs, Nicolae Ciucă”.

Ciolacu, lui Roman: Era suficient cuvântul meu că taxele anul viitor nu se vor mări

„Să ştiţi, dle Roman, că nu era nevoie de niciun amendament. Era suficient cuvântul meu şi al preşedintelui dvs, Nicolae Ciucă, că taxele anul viitor nu se vor mări”, spune premierul Marcel Ciolacu, după ce bugetul de stat pentru anul 2024 a fost aprobat în Parlament.

Ciolacu spune că „este un buget pentru români, nu este un buget pentru politicieni, e un buget pe dezvoltare, un buget care acoperă investiţiile, anul acesta fiind mai mari decât consumul”.

Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, în care am depus amendamentul PNL, prin care se blochează creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR, anunţă deputatul PNL Florin Roman.

„Parlamentul României a adoptat articolul din legea bugetului, în care am depus amendamentul PNL, prin care blocăm creşterea impozitelor şi taxelor în România, în 2024, cerută de USR în PNRR”, a scris pe Facebook Florin Roman.

Deputatul PNL afirma că nu se introduc impozite, taxe sau contribuţii obligatorii noi, nu se majorează cele existente şi nu se lărgesc bazele de impunere, nu se elimină şi nu se reduc facilităţile existente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
roman,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.