Cine este iubita atacatorului din Las Vegas, căsătorită în acelaşi timp cu doi bărbaţi. Rolul crucial pe care-l are în ancheta FBI | FOTO

Autor: Alina Mihai Postat la 05 octombrie 2017 756 afişări

Marilou Danley, iubita atacatorului din Las Vegas, este un personaj cheie în investigaţia FBI. Nativă din Filipine, aceasta avea cetăţenie australiană. A folosit două numere de asigurare socială în cele două decenii de când a ajuns în SUA şi a fost căsătorită cu doi bărbaţi în acelaşi timp. Danley a ajuns în Filipine cu o săptămână înainte de atac, potrivit Ninoy Aquino International Airport. Ea a sosit în Manila din Hong Kong, în 25 septembrie, cu zborul Cebu Pacific 5J 115, scrie The Washington Post.

Cine este iubita atacatorului din Las Vegas, căsătorită în acelaşi timp cu doi bărbaţi. Rolul crucial pe care-l are în ancheta FBI | FOTO

Marilou, persoana care poate oferi informaţii cruciale în rezolvarea anchetei, a dus, se pare, o viaţă destul de complicată. A fost căsătorită cu doi bărbaţi în acelaşi timp, a avut parte de un faliment, a folosit două numere de asigurare socială şi era înregistrată la numeroase adrese în mai multe state, figurând inclusiv cu vârste diferite.

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
las vegas,
fbi,
iubita,
atac armat,
ancheta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.