Unde se află cel mai frumos loc de pe Pământ - FOTO

Postat la 03 octombrie 2017 601 afişări

Este un tarâm a cărui frumusete îi lasă pe turiştii care ajung aici fără cuvinte. Nu degeaba a fost declarat "cel mai frumos loc de pe Pământ, ce merită văzut într-o vacanţă", de către site-urile de turism din întreaga lume, scrie ONE.ro.

Unde se află cel mai frumos loc de pe Pământ - FOTO

Plaja pe care turiştii o confundă cu "un colţ de Rai" este încărcată de legende, ce îi accentuează valoarea. Se spune că cel care a stăpânit insula şi şi-a purtat paşii prin aceste locuri de poveste a fost însuşi Ulise, unul dintre protagoniştii războiului troian.

Este vorba despre plaja Navagio de pe insula grecească Zakynthos, cea mai fotografiată plajă din Grecia, devenită celebră nu numai pentru frumuseţea sa ci şi pentru epava sa naufragiată în anul 1986. Epava a devenit emblema insulei, la fel ca broscuţele caretta.

Citeşte continuarea pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.