China şi SUA au avut discuţii constructive privind comerţul

Autor: Andra Stroe Postat la 21 septembrie 2019 46 afişări

China şi Statele Unite au avut discuţii "constructive" în ceea ce priveşte comerţul şi au convenit să continue dialogul, a informat sâmbătă agenţia de stat Xinhua, citată de site-ul agenţiei Reuters.

China şi SUA au avut discuţii constructive privind comerţul

În cadrul întrevederii, cele două părţi au discutat detaliile unei întâlniri care va avea loc în luna octombrie, a mai informat presa chineză, fără a da mai multe detalii.

Preşedintele american Donald Trump a declarat vineri că Administraţia de la Washington a făcut progrese impresionante în negocierile cu Administraţia de la Beijing, în contextul în care cele două puteri economice încearcă să încheie disputa comercială.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
china,
comert,
sua,
agentie,
informare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.