Charlie Sheen va castiga cu un milion de dolari mai mult pe episod

Autor: Roxana Cristea Postat la 01 martie 2011 1801 afişări

Charlie Sheen se va intoarce pe platourile de filmare ale serialului”Two and a Half Men pentru a termina sezonul opt. Actorul a cerut cu un milion de dolari mai mult pe episod. Acum o saptamana, CBS anunta ca a intrerupt productia serialului "Two and a Half Men" pentru restul sezonului, dupa ce actorul l-a atacat vehement pe creatorul sitcomului, Chuck Lorre.

Sheen a declarat insa pentru CNN ca se va intoarce sa termine sezonul si ca nu mai vrea sa castige 2 milioane de dolari pe episod, ci 3 milioane. Potrivit spuselor lui, CBS "mai primeste o sansa" sa il aiba iar in serial - admitand ca el s-a plictisit de rol, care l-a ajutat doar sa se remarce. Sheen a spus ca nu intelege de ce directorii trebuie sa intervina in viata lui privata, care este doar "treaba lui".

"Ma simt mult mai bine, sunt mult mai atent si mai energic", a declarat Sheen pentru CNN. "Motto-ul meu este sa ma bucur de fiecare clipa. Traiesc fiecare clipa, ceea ce este un lucru extraordinar", a completat Sheen."Sunt intr-o misiune acum: este o operatiune de a indrepta cateva greseli mari" a mai spus actorul. "Acest lucru ma motiveaza".

CBS si Warner Bros. au anuntat saptamana trecuta ca "avand in vedere declaratiile, conditia si comportamentul" lui Charlie Sheen, s-au decis sa intrerupa filmarile la serialul "Two and a Half Men". Desi sezonul opt va continua nu se stie inca daca se va mai face un altul.

In plus, Sheen a declarat ca are si alte oferte de munca si ca a primit sprijin de la prieteni - Sean Penn, Mel Gibson, Sylvester Stallone si Colin Farrell.

"Toata lumea crede ca ar trebui sa ma comport cum vor ei in munca pe care o fac", a spus Charlie pentru NBC. "Nu o sa fac asa si o sa ajunga sa ma roage toti sa ma intorc la serial", a completat acesta, precizand ca sefii lui, cel mai probabil, spun despre el ca este nebun. "Sunt doar pasionat si imi place sa spun adevarul, insa nu sunt nebun", afirma actorul. "Sunt maret insa. Am o viata fabuloasa care imi place si nu se incadreaza in modelul lor, care este un model stupid."

Charlie Sheen a insistat in toate cele patru interviuri acordate ca este curat, iar ABC a dezvaluit rezultatele unor teste privind prezenta a 10 substante in organism si care au iesit negative.

"M-am plictisit sa pretind ca nu sunt special", a spus Sheen intr-un interviu. "Ei nu ma pot vedea ca pe un om normal. In timpul interviului cu CNN, Sheen a spus ca are o repulsie pentru psihologi, pentru specialistii care ii recomanda tratamente si pentru Asociatia Alcoolicilor Anonimi- numindu-i "looseri" care "il mint de decenii.

Pentru fanii care sunt ingrijorati de starea lui, Sheen a spus ca e bine. "Am avut intotdeauna un plan pe care l-am executat perfect", a spus zambind actorul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Two and a Half Men,
sezon,
Charlie Sheen
/actualitate/charlie-sheen-va-castiga-cu-un-milion-de-dolari-mai-mult-pe-episod-8020854
8020854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.