Cele mai periculoase şosele din România - VIDEO

Postat la 20 aprilie 2016 3349 afişări

Riscul de a muri la volan, în România, este de două ori faţă de Germania şi de aproape trei ori mai mare faţă de Spania

Cele mai periculoase şosele din România - VIDEO

Riscul de a muri la volan, în România, este de două ori faţă de Germania şi de aproape trei ori mai mare faţă de Spania, se arată într-un studiu efectuat de către Digi24.ro.

Acest lucru este determinat în principal de lipsa unei infractructuri corespunzătoare. Pe lângă autostrăzi, în multe locuri de pe şoselele României lipsesc pasarelele, indicatoarele, sensurile giratorii, iar gropile par a fi o problemă care nu poate fi rezolvată.

Poliţia Rutieră a înaintat către CNADNR aproximativ 7.000 de informări pentru a se remedia problemele, dar lucrurile înaintează greu. Una dintre cele mai periculoase intersecţii este Tunari cu centura Capitalei.

Află care sunt Cele mai periculoase şosele din România - VIDEO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
sosele,
risc
/actualitate/cele-mai-periculoase-sosele-din-romania-video-15265550
15265550
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.