Cele mai atractive Aqua Park -uri din Europa - GALERIE FOTO SI VIDEO

Postat la 12 iunie 2018 3005 afişări

Aqua Park -urile sunt acele locuri de distracţie preferate în egală măsură atât de copii, adolescenţi cât şi de adulţi şi vârstnici deopotrivă. Acestea sunt destinaţii în care poţi petrece o vacanţă de vară fără griji şi plină de adrenalină. Pentru a veni în ajutorul tău, am întocmit un top al celor mai atractive parcuri acvatice din Europa pe care merită să le vizitezi.

Siam Park, Tenerife 

Deşi este situat în Tenerife, o insulă de origine spaniolă, Siam Park are ca temă centrală misterioasa şi exotica Thailanda. Aici vei descoperi, printre alte sute de atracţii, legendarul ”Tower of Power”. Acesta este un tobogan abrupt, cu o pantă de 25 metri şi a cărui traseu trece printre acvarii cu rechini. Mai mult decât atât, pentru a creşte nivelul de adrenalină, designerii acestui tobogan l-au proiectat cu un tunel transparent astfel încât experienţa să devină şi mai plină de suspans.

Alte atracţii ale acestui Aqua Park sunt toboganul vertical ”Dragonul”, toboganul vortex ”Volcano” sau piscina cu valuri artificiale unde poţi învăţa cum să faci surfing. Chiar dacă nu eşti un înnotător experimentat sau un împătimit al adrenalinei, Siam Park te va acapara în lume sa magică. Atmosfera de aici este incendiară şi trebuie să trăită cum se cuvine!



Caraibe Aqua Park

Cel mai iubit Aqua Park din Spania se află într-una dintre cele mai vizitate regiuni ale acestei ţări latine, Costa Dorada. Se pare că poporul spaniol este prin natura sa ceva mai exotic deoarece acest parc a fost inspirat de excentrica insulă Caraibe. Cei din Port Aventura au încercat să aducă măcar un strop din frumuseţea şi atmosfera mult apreciatei insule.

Principalele atracţii din Caraibe Aqua Park sunt ”El Tifon”, un tobogan de 15 metri cu o cădere extrem de spiralată şi ”Mambo Limbo” cel mai înalt turn al parcului de care nu te mai poţi sătura. Un alt plus al acestui Aqua Park este faptul că oferă locuri de cazare în imediata apropiere. Parcul găzduieşte chiar în interiorul său 4 hoteluri care păstrează aceeaşi tematică relaxantă si exotică. Ceva de vis!



Tropical Island, Brandenburg

Germania este fruntaşă şi la acest capitol, lăudându-se cu un complex tropical care stârneşte toată invidia Europei. Tropical Island se află la sud de Berlin, în  Brandenburg, este una dintre cele mai mari clădiri de pe Pământ şi este acoperită de cea mai mare cupolă semi – transparentă din lume. Aici vei fi întâmpinat de cea mai mare pădure tropicală din lume şi te vei bucura de umbra a nu mai puţin de 30,00 de arbuşti şi copaci.

Plajele artificiale, toboganele piscinele şi marea tropicală te vor ţine ocupat 24 ore pe zi. De asemenea te vei putea bucura şi de un mini- teren de golf, restaurante selecte, cafenele cochete precum şi un complex comercial îmbietor. Un alt lucru extrem de atractiv este faptul că poţi înnopta pe plaja Paradise din interiorul resortului, unde este amenajat un camping cu acte în regulă. Poţi încerca o noapte în sacul de dormit în premieră, dacă nu ai mai facut asta până acum. Tropical Island trebuie vizitat măcar o dată în viaţă!



Alpamare, Zurich

În Elveţia, pe lângă cele mai apreciate staţiuni montane, restaurante cu multe stele Michelin sau buticuri ale brandurilor de lux, vei descoperi cel mai mare Aqua Park acoperit din Europa. Alpamare este situat în apropierea lacului Zurich într-un cadru natural care îţi taie răsuflarea.

Alpamare oferă multe piscine şi tobogane atât interioare cât şi exterioare. Cel mai atractiv detaliu al acestui Aqua Park este piscina exterioară în care poţi asculta muzică sub apă. Elveţienii ştiu să îşi facă viaţa frumoasă fără îndoială!



Aquariaz, Alpii Francezi

Franţa şi-a câştigat popularitatea în rândul turiştilor prin celebrul Turn Eiffel, falnicul Arc de Triumf, înmiresmata Provence, fascinanta vale a Loarei precum şi prin bucătăria extrem de rafinată şi vinurile delicate. În 2012 însă, vine în întampinarea turiştilor şi cu cel mai nou Aqua Park din Europa situat la cea mai mare altitudine. Aquariaz este situat în Alpii Francezi, într-un cadru deosebit şi promite să mulţumească chiar şi cei mai pretenţioşi vizitatori.

Cu peste 1.500 de plante tropicale şi arbuşti tropicali, Aquariaz este deschis pe tot parcursul anului, inclusiv iarna. Este o destinaţie ideală pentru toate vârstele, inclusiv pentru familii, întrucât este dotată cu plaje, piscine, cascade şi echipamente variate. De asemenea, oferă locuri de cazare chiar lângă parc, un lucru apreciat de cei ce au venit în vacanţă cu  cei mici, scrie descoperalocuri.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.