Cel mai bogat britanic spune că ieşirea din UE a fost o greşeală. „Pasul făcut în direcţia Brexit-ului nu a fost benefic pentru Marea Britanie”

Autor: Valeriu Dănilă Postat la 26 iulie 2023 23 afişări

Cel mai bogat britanic spune că ieşirea din UE a fost o greşeală. „Pasul făcut în direcţia Brexit-ului nu a fost benefic pentru Marea Britanie”

Cel mai bogat om din Marea Britanie, Gopichand Hinduja, spune că ieşirea din Uniunea Europeană a fost o greaşeală, având totodată încredere în abilităţile prim-ministrului Rishi Sunak de a revigora economia, scrie CNBC.

Miliardarul de origine indiană, preşedinte al conglomeratului Hinduja, a explicat că eforturile Regatului Unit de a crea noi parteneriate comerciale ar oferi un impuls necesar ţării restabilind-o ca fiind un loc excelent pentru investiţii.

„Pasul făcut în direcţia Brexit-ului nu a fost benefic pentru Marea Britanie”

„Cel mai mare ajutor pe care îl poate primi Regatul Unit este din India, deoarece până în 2027 aceasta va fi a treia economie a lumii”, a continuat Gopichand Hinduja.

Marea Britanie şi India au încheiat săptămâna trecută a 11-a rundă de negocieri pentru un acord de liber schimb, care s-a confruntat cu mai multe eşecuri pe fondul diferenţelor privind tarifarea şi investiţiile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
Marea Britanie,
UK,
Brexit,
bogat,
India

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.