Ce spune Ciolacu, despre atacul opoziţiei la CCR

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 septembrie 2023 99 afişări

„Este dreptul lor”, afirmă premierul Marcel Ciolacu, după ce parlamentari USR, Forţa Dreptei şi PNL au atacat la CCR proiectul de lege privind oprirea risipei bugetare, combaterea evaziunii şi asigurarea echităţii fiscale în România.

Ce spune Ciolacu, despre atacul opoziţiei la CCR

„E dreptul lor”, spune premierul Marcel Ciolacu despre demersul Opoziţiei de a ataca la CCR proiectul privind măsurile fiscale.

Întrebat ce părere are despre faptul că documentul a fost semnat şi de doi parlamentari PNL, el a repetat replica: „E dreptul lor”.

USR şi Forţa Dreptei au depus sesizare de neconstituţionalitate pe proiectul privind măsurile fiscale. Documentul a fost semnat şi de doi liberali, Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină.

„Sunt 46 de pagini de articole de neconstituţionalitate”, spune Ionuţ Moşteanu.

Premierul Marcel Ciolacu a asumat marţi proiectul de lege privind oprirea risipei bugetare, combaterea evaziunii şi asigurarea echităţii fiscale în România.

„Vă spun cu toată responsabilitatea: de astăzi, s-a terminat cu dubla măsură, s-a terminat cu privilegiile la stat, s-a terminat cu excepţiile peste excepţii din mediul privat şi mai ales – s-a terminat cu banii făcuţi uşor din evaziune fiscală”, spune Marcel Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
ccr,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.