Ce s-a intâmplat cu averea de peste 40.000.000.000 de dolari a celui mai mare traficant de droguri din istorie

Postat la 07 martie 2018 11489 afişări

Ce s-a intâmplat cu averea de peste  40.000.000.000 de dolari a celui mai mare traficant de droguri din istorie

Juan Pablo Escobar a oferit un amplu interviu in El Mundo.

 

Juan Pablo Escobar este fiul celebrului Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie. La 25 de ani de la moartea acestuia, numele sau este in continuare in prim plan.

Acest lucru se datoreaza in primul rand multiplelor productii despre Escobar, ce au invadat piata in ultimii ani. Serialele Narcos si El Patron del Mal sunt doar doua exemple elocvente in acest sens, insa pe langa acestea au aparut foarte multe productii mai mici sau documentare.

Fiul lui Escobar a dezvaluit intr-un interviu ca unele lucruri nu sunt asa cum se arata in filme. In primul rand, spune acesta, tatal sau nu a fost impuscat de politisti, asa cum e varianta oficiala, ci s-a sinucis. "Exista dovezi in dosarul politiei din Columbia, insa varianta oficiala e ca a fost omorat de Politie, pentru ca politicienii sa castige la capitolul imagine", a spus Escobar Jr.

Acesta a dezvaluit si ce s-a intamplat cu averea de 40 de miliarde de dolari pe care familia sa o avea la momentul in care tatal sau a fost omorat. "Cei din cartelul Cali ne-au dat de ales, sa pastram banii sau sa ne pastram viata", a spus acesta, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
interviu,
deces,
columbia,
dezvaluiri,
fiu,
oficial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.