Cât au încasat artiştii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro

Postat la 10 ianuarie 2018 306 afişări

Nu au sărbători, nu au weekend-uri libere, dar cel puţin sunt mulţumiţi din punct de vedere financiar. Artiştilor de la noi le-au intrat bani frumoşi în conturi de pe urma concertelor susţinute anul trecut.

Cât au încasat artiştii de la noi pe un singur concert. Delia nu s-a dat jos din pat fără 15.000 de euro

Artişii de la noi caută să-şi îmbunătăţească show-urile pe zi ce trece, astfel încât să fie cât mai solicitaţi de organizatorii de evenimente. Mulţi dintre soliştii de pe scena muzicală din România au reuşit să se impună şi să fie solicitaţi la diverse evenimente, pentru care au încasat sume mari de bani anul trecut. Ştiu de ce spectacole sunt în stare şi au avut grijă să nu scadă din onorariu, scrie libertatea.ro

Delia, considerată una dintre cele mai de succes cântăreţe din România, nu s-a dat jos din pat  pentru mai puţin de 15.000 de euro pentru un concert.

Şi Alexandra Stan se numără printre vedetele care şi-au mărit conturile în bancă de pe urma spectacolelor susţinute. Artista percepe tot 15.000 de euro pentru un concert.

Loredana, una dintre cele mai titrate artiste din ţaa noastră, face show oriunde merge. Capabilă să cânte orice gen muzical, Loredana încasează în jur de 12.500 de euro pentru un spectacol.

Inna, una dintre româncele care au reuşit să se impună şi în afara graniţelor ţării şi să aibă mare succes, este foarte solicitată la diverse evenimente, iar tariful ei este tot de 15.000 de euro pe show.

Andra, despre care s-a aflat de curând că a luat 1.000 de lei pe minut la o cântare, este plătitiă, pentru un spectacol, cu aproximativ  8.500 de euro.

Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din ţara noastră, încasează aproximativ 3.000 de euro pentru un show.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.