Care sunt locurile în care au petrecut cei mai mulţi români de 1 mai pe litoral

Autor: Ioana Matei Postat la 16 mai 2017 35 afişări

Clever Taxi a înregistrat, în perioada 28 aprilie - 2 mai, în Constanţa, de 5 ori mai multe comenzi decât într-o perioadă obişnuită, în aplicaţie înregistrându-se utilizatori din 16 ţări, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii Clever Taxi.

Care sunt locurile în care au petrecut cei mai mulţi români de 1 mai pe litoral

Comenzile din această perioadă au avut o rată de acceptare de 75%, iar cele mai populare locaţii au fost Loft, Sunwaves şi complexele rezidenţiale din Năvodari şi Mamaia Sat.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în prezent, aplicaţia Clever Taxi are cel mai mare număr de şoferi disponibili şi poate fi folosită în peste 20 de oraşe din România. Cele mai mari sunt Bucureşti, Cluj, Iaşi, Târgu Mureş, Braşov, Ploieşti, Galaţi şi Sibiu. Clever Taxi este prima şi singura aplicaţie de e-hailing dezvoltată în România. Aceasta permite plata curselor de taxi cash, dar şi direct prin aplicaţie, prin card bancar. De asemenea, aplicaţia permite şi plata prin SMS.

Clever Taxi are peste 600.000 de utilizatori şi peste 40 de milioane de curse făcute de la lansare, octombrie 2012.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.