Cel mai tare oraş din România? Zilele oraşului: 100 de evenimente în 30 de locuri timp de 4 zile!

Postat la 15 mai 2017 1197 afişări

Clujul are o dezvoltare explozivă şi o arată. 100 de evenimente în 30 de locuri din oraş timp de 4 zile. Fără iepuri grosolani ca la Bucureşti. Pentru că cei de la Cluj ştiu să muncească dar şi să petreacă! CXu paradă ca în marile oraşe ale lumii.

Cel mai tare oraş din România? Zilele oraşului: 100 de evenimente în 30 de locuri timp de 4 zile!

Pe Facebook, primarul Emil Boc a postat un video cu mesajul: „În mai puţin de 2 săptămîni încep Zilele Clujului! Peste 100 de evenimente în 30 de locuri din oraş vor avea loc în perioada 25 – 28 mai 2017 la Cluj-Napoca.

Pe Facebook,Zilele Clujului a scris: „Festivalul de suflet al clujenilor, care a devenit deja o tradiţie în inima Transilvaniei şi care dă viaţă oraşului la fiecare sfârşit de mai, ajunge la cea de-a VII-a ediţie!

Zilele Clujului deschide sezonul marilor festivaluri clujene, aducând împreună toate categoriile de vârstă prin diversitatea evenimentelor din program.

“Oraşul se conectează” – tema ediţiei 2017 a Zilelor Clujului

Municipiul Cluj-Napoca reuneşte oameni talentaţi, cu idei inovatoare, proiecte îndrazneţe şi rezultate pe măsură. Acestea fiind doar câteva elemente care ne-au adus mai aproape unii de alţii, dar şi de Europa. Pornind de la această premisă, tema ediţiei 2017 este “Clujul se conectează / Connectig Cluj” – o cupolă care permite multă creativitate, descoperire, schimbare şi îmbinare.

Pe parcursul celor 7 ani, festivalul a crescut armonios, reuşind să atingă un public extrem de larg şi acelaşi timp, un standard de calitate ce reflectă oraşul căreia îi este dedicat – conectat, creativ, dinamic, multicultural.

Elementul cheie al acestei evoluţii a fost – şi rămâne – implicarea comunităţii. An de an, din ce în ce mai multi clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituţii şi companii se alătură echipei Primariei şi se implică în mod activ în crearea unui eveniment deosebit, al nostru.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.