Bucureştiul va fi gazda următoarei reuniuni cvadrilaterale Serbia - Bulgaria - Grecia - România, în martie - VIDEO

Autor: Departamentul Politic Postat la 09 decembrie 2017 44 afişări

Premierul Mihai Tudose a anunţat sâmbătă, în Serbia, că următoarea reuniune cvadrilaterală Serbia - Bulgaria - Grecia - România va avea loc în luna martie la Bucureşti, iar la discuţiile viitoare vor participa şi miniştri din cele patru ţări, printre care ai Transporturilor şi Energiei.

"Integrarea Serbiei se face prin infrastructura comună, construcţia de drumuri, infrastructura de IT şi cea energetică, studenţii sârbi care învaţă la Timişoara. Aderarea efectivă la UE rămâne doar o formalitate, iar ţările prezente aici ne-am angajat de a facilita atât pe preşedinţia bulgară cât şi română. Toate cele patru ţări au probleme, dar constatăm că nu este nicina de netrecut, dar ce face acest gen de întâlnire este să armonizeze soluţiile. Aseară am decis să participe la aceste întâlniri şi miniştrii, precum cei ai Transporturilor, Energiei, Afaceri Externe sau Interne, pentru că o altă problemă comună este fenomenul imigraţiei", a declarat sâmbătă, la Belgrad, premierul Mihai Tudose.

Acesta a anunţat că următoarea întâlnire a oficialilor din România, Serbia, Bulgaria şi Grecia va avea loc în luna martie, la Bucureşti.

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit vineri şi sâmbătă la Belgrad cu preşedintele Serbiei, Aleksandar Vucic, dar şi cu omologii săi Alexis Tsipras, premierul Greciei, Boiko Borisov, premierul Bulgariei şi Ana Brnabic, premierul Serbiei.

AAAAAA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TUDOSE,
SERBIA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.