Băsescu, în conferinţa de final de mandat: România e o ţară sigură datorită modului în care instituţiile ei funcţionează

Autor: Liviu Dadacus Postat la 20 decembrie 2014 51 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, în conferinţa de final de mandat, că România e o ţară sigură datorită modului în care instituţiile ei funcţionează, el arătând că afirmă cu toată responsabilitatea faptul că românii trăiesc într-un stat sigur.

În ceea ce priveşte securitatea naţională, fac afirmaţia cu toată responsabilitatea că românii trăiesc într-un stat sigur. Într-o lume în care atacurile teroriste sunt la ordinea zilei, în care Europa şi NATO sunt organizaţii formate din state care sunt ţinte pentru terorişti, state care sunt ţinte pentru atacuri ciberentice, România e o ţară sigură datorită modului în care instituţiile ei funcţionează”, a spus Băsescu.

El a precizat că nu face o conferinţă de bilanţ, ci una la final de mandat şi că se va axa pe trei teme pe care le consideră importante pentru viitorul românilor, respectiv securitatea României, România şi UE şi statul de drept.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
SECURITATEA NAŢIONALĂ,
/actualitate/basescu-in-conferinta-de-final-de-mandat-romania-e-o-tara-sigura-datorita-modului-in-care-institutiile-ei-functioneaza-13732846
13732846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.