Băsescu a discutat cu ministrul azer de Externe despre securitatea energetică a celor două state

Autor: Cristian Fierbinţeanu Postat la 15 septembrie 2014 38 afişări

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Republicii Azerbaidjan, Elmar Mammadyarov, exprimându-se speranţa că va fi primit cât mai curând studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI care ar urma să transporte gaz azer între România şi Georgia.

"În cadrul întrevederii s-a discutat despre securitatea energetică a celor două state şi despre situaţia lansării coridorului sudic european de aprovizionare cu hidrocarburi şi s-a exprimat speranţa că va fi primit cât mai curând studiul de fezabilitate pentru proiectul AGRI care ar urma să transporte gaz azer, sub formă lichefiată, între coastele Georgiei şi ale României", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Băsescu a discutat cu Mammadyarov despre situaţia de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre după recentele evenimente din Ucraina.

"De asemenea, domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul ministru Elmar Mammadyarov au discutat despre situaţia de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre după recentele evenimente din Ucraina", mai informează Preşedinţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂSESCU,
ELMAR MAMMADYAROV,
/actualitate/basescu-a-discutat-cu-ministrul-azer-de-externe-despre-securitatea-energetica-a-celor-doua-state-13272978
13272978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.