Atenţionare MAE: Austria extinde perioada controalelor la frontierele cu Ungaria, Slovenia şi Italia

Autor: Departamentul Politic Postat la 30 septembrie 2015 60 afişări

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Austria că, începând cu 27 septembrie, s-a prelungit, pentru o perioadă de 20 de zile, măsura reintroducerii controalelor la frontierele cu Ungaria, Slovenia şi Italia.

Restricţiile respective au fost introduse după ce şi Germania a prelungit controalele la frontiera cu Austria.

"Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care călătoresc în străinătate să consulte pagina de internet www.mae.ro şi le reaminteşte că au la dispoziţie aplicaţia «Călătoreşte în siguranţă» (disponibilă gratuit în «App Store» şi «Google Play»), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale", se precizează în comunicatul MAE.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MAE,
ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE,
/actualitate/atentionare-mae-austria-extinde-perioada-controalelor-la-frontierele-cu-ungaria-slovenia-si-italia-14773650
14773650
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.