Atenţie, şoferi: Mesajul CNAIR în legătură cu restricţiile de circulaţie pentru lucrări de reparaţii, reabilitări şi consolidări la reţeaua rutieră

Autor: Alexandru Nanu Postat la 24 decembrie 2023 33 afişări

Atenţie, şoferi: Mesajul CNAIR în legătură cu restricţiile de circulaţie pentru lucrări de reparaţii, reabilitări şi consolidări la reţeaua rutieră

Din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii extrem de reduse, spre 0, pentru siguranţa perticipanţilor la trafic, circulaţia pe DN 67C, Transalpina, între Novaci (km 16Ă000)  şi Rânca (km 34Ă800) rămâne în continuare închisă pentru toate categoriile de autovehicule, a anunţat duminică CNAIR (Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Drumarii sunt mobilizaţi să intervină imediat ce condiţiile meteorologice vor permite pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

CNAIR face apel către conducătorii auto să nu forţeze intrarea pe acest sector de drum, fiindcă există un risc major să rămână blocaţi în zăpadă şi să îşi pună viaţa în pericol. În plus, astfel de blocaje îngreunează intervenţia utilajelor de deszăpezire după oprirea viscolului, ceea ce duce la întârzierea redeschiderii circulaţiei pe acest sector de drum.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
control,
rovinieta,
soferi,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.