Aroganţă mai mare nu se poate. Iubita unui fotbalist a închiriat un avion privat să îşi plimbe căţelul până în Ibiza FOTO

Postat la 03 iulie 2017 1417 afişări

Mauro Icardi si iubita lui, Wanda Nara, tin primele pagini ale publicatiilor mondene din Italia si asta mai ales datorita excentricitatilor fetei.

Wanda Nara, fosta sotie a lui Maxi Lopez, a inflamat retelele de socializare dupa ce a postat imagini cu excursia ei recenta in Ibiza. A explicat ca a luat un avion privat ca sa isi plimbe catelul pe insula.

 

Wanda Nara este o personaliate TV din Argentina. Ea a debutat la TV în 2005-2006 la emisiunea "Humor en Custodia".

Wanda Nara a divorţat de Maxi Lopez la sfârşitul anului 2013, iar în mai 2014 s-a căsătorit cu Icardi. Primul copil al cuplului, o fetiţă pe nume Francesca, s-a născut în 2015, însă cei doi au şi custodia celor trei copii pe care Wanda îi are din primul mariaj.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.