Arena Naţională nu ar avea autorizaţie ISU, deşi aici au avut loc show-uri pirotehnice

Postat la 02 noiembrie 2015 439 afişări

Arena Naţională nu ar avea autorizaţie ISU, deşi aici au avut loc show-uri pirotehnice

Nici Naţional Arena nu ar avea avizul pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pentru recepţia finală a construcţiei, potrivit spuselor unui  pompier preluat pe blogul jurnalistului Cătălin Tolontan. De asemenea, multe dintre şcoli, săli de spectacole sau instituţii publice funcţionează fără avize din partea pompierilor, conform realitatea.net

Un pompier revoltat de modul cum şi-au pasat autorităţile responsabilitatea pentru autorizarea clubului Colectiv scrie că patronii le râd în nas pentru că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nici măcar nu are competenţa legală să închidă unităţile cu risc.

Pompierul susţine că motivul pentru care militarilor de la ISU nu li s-a permis să verifice aceste nereguli e acela că politicienii nu ar mai câştiga bani ca să-şi finanţeze campaniile electorale.

"Pentru că altfel nu am mai avea şcoli care funcţionează fără aviz. Blocurile nu ar mai fi anvelopate cu polistiren expandat pentru că pompierii interzic acest material pe bloc şi nu ar mai exista meciuri nici pe Arena Naţională pentru că nici acolo pompierii nu au dat avizul la recepţia finală. Antreprenorul, ca să mai tragă nişte bani în buzunar, a folosit panouri care ard mai repede decât s-a prevăzut în proiectul iniţial", spune pompierul, conform tolo.ro.

Motivul pentru care Arena Naţională nu ar fi primit autorizarea de la pompieri e că o unele dintre panourile folosite sunt din materiale extrem de inflamabile

Oficialii de la ISU Bucureşti nu au confirmat, dar nici nu au infirmat informaţiile prezentate de blogul lui Cătălin Tolontan.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/arena-nationala-nu-ar-avea-autorizatie-isu-desi-aici-au-avut-loc-show-uri-pirotehnice-14870439
14870439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.