INCENDIUL de la Colectiv: 140 de răniţi mai sunt internaţi în spitalele Capitalei. Singurul rănit neindentificat se află încă la Spitalul de Arşi

Autor: Elvira Gheorghita Postat la 01 noiembrie 2015 81 afişări

Un număr de 140 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internaţi, duminică la prânz, în spitalele Capitalei, între ei fiind unul singur încă neidentificat, la Spitalul de Arşi, informează Ministerul Sănătăţii.

Spitalele Capitalei aveau, duminică la prânz, internaţi 140 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv şi doar o singură victimă neidentificată, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, unde aceşti pacienţi figurează cu nume şi prenume.

Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt 24 de pacienţi, la Floreasca- 15, La Spitalul de Arşi - 27, la Bagdasar Arseni - 22, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" -cinci, Spitalul "Sf Ioan" -8, Spitalul Elias - 15, Spitalul Militar - 11, Spitalul "Sf. Pantelimon" - cinci, Spitalul Gerota -trei şi la Spitalul SRI - cinci.

Potrivit ministrului Sănătăţii, 80 - 90 de pacienţi sunt în stare critică şi foarte gravă.

INCENDIUL din clubul Colectiv: 29 de persoane au murit, anunţă Raed Arafat. Doi răniţi au decedat în această dimineaţă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BĂNICIOIU,
RĂNIŢI,
/actualitate/incendiul-de-la-colectiv-140-de-raniti-mai-sunt-internati-in-spitalele-capitalei-singurul-ranit-neindentificat-se-afla-inca-la-spitalul-de-arsi-14869743
14869743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.