Anchetatorii caută telefonul Luizei cu detectoare de metal într-un lan de floarea-soarelui

Autor: Laura Petrescu Postat la 03 august 2019 77 afişări

Anchetatorii caută, sâmbătă, noi probe în cazul crimelor din Caracal într-un lan de floarea-soarelui pe marginea drumului care leagă Caracalul de Craiova. Oamenii legii se folosesc de detectoare de metal şi au luat la pas terenul de la marginea şoselei.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în cursul audierilor şi percheziţiilor efectuate, Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că în acea zonă ar fi oprit maşina şi ar fi aruncat telefonul Luizei.

La căutări participă şi familia Luizei. Unul dintre apropiaţii fetei dispărute în aprilie crede că este foarte târziu să se facă acest lucru.

„Caută telefonul fetei. Nici nu au ajuns până aici, eu vă garantez că nu a ajuns aici. Îl caută degeaba. După patru luni de zile caută telefonul fetei aici. De ce nu l-au căutat cu o săptămână – două după, după patru luni de zile ce să mai găsească?”, spune un apropiat al familiei Luizei, care participă la căutări.

Anterior, anchetatorii au terminat percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal, în cea de-a doua zi de căutări, după ce ancheta a fost preluată de structura centrală a DIICOT.

Probele au fost preluate de anchetatori şi duse la sediul Poliţiei Caracal.

Percheziţiile în casa în care Gheorghe Dincă susţine că a comis crimele au fost reluate vineri de procurorii DIICOT, împreună cu experţii criminalişti.

După prima zi de căutări, anchetatorii au ridicat oase, despre care nu se ştie dacă sunt de origine umană sau animală, precum şi probe biologice. Fragmentele osoase urmează să fie analizate din punct de vedere genetic şi antropologic.

Vineri, în cadrul anchetei, au fost găsite în parcul din Caracal cartela SIM şi telefonul Alexandrei. La aceste din urmă probe, anchetatorii au fost duşi chiar de către Gheorghe Dincă.

Căutările vor fi reluate, cel mai probabil, duminică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CĂUTĂRI,
ANCHETATORI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.