USR şi-a ales candidatul pentru Primăria Sectorului 4. Acesta este deja contestat

Autor: Diana Grigore Postat la 03 august 2019 149 afişări

USR l-a desemnat pe Antonio Andrusceac candidat pentru Primăria Sectorului 4. Internauţii au contestat decizia filialei USR, publicând capturi cu comentarii mai vechi ale lui Andrusceac, în care afirmă că femeile sunt făcute pentru a fi soţii şi mame, iar frustrările nu se ascund în carieră.

„Alesul filialei noastre, desemnat in turul 2 cu 55 % din voturile exprimate, este domnul Antonio Andrusceac, consilier local şi liderul grupului de consilieri locali din partea USR în Primăria S4. Membru fondator al USB şi USR, domnul Andrusceac are experienţă în domeniul privat ca manager al unui fond de investiţii imobiliare, precum şi o îndelungată activitate civică în comunitatea Sectorului 4 şi nu numai.

(...) USR S4 îşi propune să dea sectorului 4 un primar cinstit şi competent, apropiat de cetăţeni şi deschis la dialog, un om cu viziune care să schimbe fundamental în bine abordarea administraţiei publice faţă de sector şi cetăţeni. Totodată, dacă ne acordaţi încrederea dumneavoastră şi câştigăm această primărie, ne angajăm să veghem mereu asupra aleşilor noştri să respecte şi să rămână credincioşi principiilor cu care am pornit la drum”, anunţă USR Sector 4, pe Facebook.

Internauţii au contestat decizia filialei USR Sector 4. La comentariile anunţului USR au fost adăugate capturi cu declaraţii mai vechi ale consilierului Antonio Andrusceac în care susţine că femeile sunt făcute să fie soţii li mame, iar frustările nu se ascund în spatele carierei.

„Nu vă mai minţiţi. Toate femeile sunt făcute să fie mame şi soţii. Frustrările nu se ascund în spatele -carierei-. Ce-i de fapt -cariera? O aparenţă de importanţă dată de un ecuson agăţat de gât, un salariu destul de prost pentru multă umilinţă şi renunţări? Prima casă sau maşină luate într-un milion de rate, doar ca să vadă Satu' că fata s-a ajuns....nu păcălesc însă pe nimeni, tot neîmplinite rămân, fără familii, fără copii, auzind mereu -dar tu mamă, nu te mai măriţi?- Pentru că în înţelepciunea lor, mamele, bunicile, ştiu care este adevărata împlinire a femeii...”, se arată în comentariile mai vechi date de Antonio Andrusceac.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USR,
PRIMĂRIE,
ANDRUSCEAC

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.