Americanii aşteaptă la coadă pentru a testa noul magazin Amazon al cărui obiectiv este eliminarea cozilor

Autor: Florin Casota Postat la 23 ianuarie 2018 920 afişări

Gigantul Amazon a deschis săptămâna aceasta primul magazin unde nu ai nevoie decât de un smartphone şi un cont bancar.

Amazon, cel mai mai retailer online din lume, a inaugurat în Seattle, unde se află sediul companiei, un magazin fără casieri, unde clienţii au nevoie doar de un smartphone şi de aplicaţia dedicată Amazon Go pentru a-şi face cumpărăturile, scrie CNET.com.

Mai exact, atunci când intră în magazin, clienţii scanează aplicaţia mobilă Amazon Go la turnicheţi pentru a-şi înregistra prezenţa şi intrarea în magazin. Apoi, orice produs aleg de pe rafturi este urmărit prin camere video şi adăugat în contul Amazon la ieşirea din magazin. Astfel, clienţii nu trebuie să scaneze niciun produs la casă sau să facă vreo plată, potrivit Ziarul Financiar.

Până pe 22 ianuarie, magazinul a fost testat de angajaţii Amazon, iar recent a fost deschis şi pentru publicul larg. Acum Business Insider relatează că sute de oameni aşteaptă de la 7 dimineaţa pentru a intra în magazin.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.