Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu

Postat la 22 ianuarie 2018 81 afişări

Deputatul Cătălin Rădulescu a declarat, luni, înainte de şedinţa Comitetului Executiv PSD, că va propune dezincriminarea abuzului în serviciu, menţionând că măsura ar fi similară cu prevederile altor state europene.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: Propun dezincriminarea abuzului în serviciu

"În weekend am eliminat multe dintre amendamentele pe care le propusesem, am modificat multe dintre ele ca şi formă. Am luat din celelalte state formele, le-am modificat un pic ca şi formă şi le voi propune în sensul asta. Abuzul în serviciu, propunerea mea o să fie să-l dezincriminam că în 90 % state este dezincriminat şi nu are rost pragul", a declarat Cătălin Rădulescu.

În ceea ce priveşte numele care vor face parte din noul cabinet, deputatul a spus că portofoliul de la justiţie este al partenerilor de la ALDE.

"Toader este ministrul propus de ALDE, este postul ALDE şi nu avem ce sa discutam aici", a precizat Rădulescu, fiind întrebat dacă Tudorel Toader ar putea fi schimbat din funcţia de ministru al Justiţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.