Alertă în Teleorman după un accident între două autocare şi un TIR

Autor: Laura Buciu Postat la 22 septembrie 2023 88 afişări

 Alertă în Teleorman după un accident între două autocare şi un TIR

Autorităţile din Teleorman sunt în alertă, vineri, după un accident rutier grav, între două autorcare şi un TIR, între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70. Din cauza numărului mare de victime, intervin ambulanţe din Teleorman, din Giurgiu şi Bucureşti, precum şi elicopterul SMURD. Primele informaţii arată că ar fi patru victime.

În accidentul rutier au fost implicate două autocare şi un TIR.

Acesta s-a produs între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

La faţa locului, echipajele operative intervin cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ.

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu o ambulanţă SMURD cu medic şi o autospecială pentru transport victime multiple.

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule (un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz), traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi – Alexandria, în zona localităţii Bujoreni, judeţul Teleorman. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului. Circulaţia a fost deviată către DJ 503 prin Videle.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autocar,
accident,
tir

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.