Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de maşini

Autor: Daciana Ilie Postat la 26 decembrie 2015 144 afişări

Drumul Naţional 1 este aglomerat, sâmbătă după-amiază, pe Valea Prahovei, în staţiunea Buşteni formându-se coloane de maşini atât pe sensul de urcare către munte cât şi pe cel de coborâre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Prahova, în staţiunea Buşteni s-au format coloane de maşini, circulându-se cu viteză redusă, de aproximativ 30 - 40 kilometri la oră, atât pe sensul de urcare către Braşov cât şi pe sensul de coborâre spre Ploieşti, fără să se înregistreze blocaje în trafic.

Şi pe serpentinele de la Nistoreşti-Comarnic s-au format coloane de maşini pe sensul de urcare către munte.

Mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere se află în trafic şi dirijează circulaţia.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la starea drumului şi la vizibilitate, să păstreze distanţa în mers între autovehicule pentru a putea efectua orice manevră în condiţii de siguranţă şi să folosească centurile de siguranţă.

Trei accidente de circulaţie, între două grave, au avut loc sâmbătă după-amiază pe DN 1, între Bucureşti şi Sinaia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DN 1,
AGLOMERAŢIE,
/actualitate/aglomeratie-pe-dn-1-pe-valea-prahovei-unde-s-au-format-coloane-de-masini-14933880
14933880
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.