Viaţă de bancher

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 03 ianuarie 2016 684 afişări

Cariera bancară a lui Radu Graţian Gheţea a început în anii '70, iar transformarea CEC într-o bancă comercială a fost pariul cu care bancherul se mândreşte cel mai mult.

Viaţă de bancher

Bancherul  a primit, în cadrul Galei Business Magazin care a celebrat cei mai admirati manageri de pe piata romaneasca, titlul „Cel mai longeviv CEO în topul admiraţilor” a fost premiul acordat lui Radu Gheţea, . „Un premiu care vorbeşte despre longevitate şi despre admiraţie pe de o parte mă bucură, pe de altă parte îmi creează o stare nostalgică, pentru că îmi doresc o activitate profesională cât mai îndelungată. Aş vrea să spun că mă simt în formă pentru a mai activa în acest domeniu fascinant care se cheamă banking“, a spus Gheţea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEC,
Radu Ghetea,
admiratie,
bancheri,
banca,
cariera
/lideri/viata-de-bancher-14924903
14924903
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.